Αποχωρεί από το τιμόνι της Interamerican o Γ. Κώτσαλος-Νέος CEO εντός του β' εξαμήνου - iefimerida.gr

Αποχωρεί από το τιμόνι της Interamerican o Γ. Κώτσαλος-Νέος CEO εντός του β' εξαμήνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποχώρησή του από τη θέση του CEO της Interamerican εντός του β' εξαμήνου του 2016 συμφώνησαν αμοιβαία το Δ.Σ. της ACHMEA και ο Γιώργος Κώτσαλος.

Οπως ανακοινώθηκε από την Interamerican ο κ. Κώτσαλος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να επιλεγεί νέος Διευθύνων Σύμβουλος, δημιουργώντας έτσι τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εξεύρεση του κατάλληλου προσώπου που θα τον διαδεχθεί στην ηγεσία της εταιρείας. Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται η ευγνωοσύνη του Δ.Σ. της ACHMEA για τα επιτεύγματα του Γιώργου Κώτσαλου κατά τη διάρκεια των ετών που κατείχε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Σε δύσκολες εποχές, ο κ. Κώτσαλος κατηύθυνε με επιτυχία τις ελληνικές ασφαλιστικές δραστηριότητες της ACHMEA. Με τον Γιώργο Κώτσαλο στο "τιμόνι" της, η INTERAMERICAN ενίσχυσε τη θέση της ως πρωτοπόρου της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις απευθείας ασφαλίσεις. Η παρουσίαση της ισχυρής, πλέον, μάρκας Anytime πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του.

Ο Γιώργος Κώτσαλος διετέλεσε τρείς φορές Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Επίσης, εξελέγη δύο φορές ως μέλος του Συμβουλίου του Insurance Europe (CEA). Παραμένει σήμερα Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Πρόεδρος του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού Συνδέσμου (HeDA). Θα παραμείνει, επίσης, ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της INTERAMERICAN πρόκειται να ανακοινώσει τον διάδοχο του Γιώργου Κώτσαλου σε εύθετο χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώτσαλος Interamerican αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ