Η Γεροβασίλη επιβεβαιώνει την ισχυρή φρουρά Φλαμπουράρη: Του έχουν επιτεθεί δύο φορές - iefimerida.gr

Η Γεροβασίλη επιβεβαιώνει την ισχυρή φρουρά Φλαμπουράρη: Του έχουν επιτεθεί δύο φορές

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον «σεισμό» που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την υπερβολική αστυνομική φρουρά (80 άτομα!) του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, η κυβερνητική εκπρόσωπος απλώς τις... επιβεβαίωσε.

Σε δήλωσή της η Ολγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων, είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και λαμβάνονται όπου και εφ όσον απαιτείται, χωρίς πολιτική διάκριση».

Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία – όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος - «επιλέγουν τα μέτρα προστασίας για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, προκειμένου να καλλιεργήσουν δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα», υπενθύμισε ότι «η κατοικία του Υπουργού Επικρατείας, έχει γίνει, δύο φορές στο πρόσφατο διάστημα, στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ