Είναι πάλι ζευγάρι; Τα παθιασμένα φιλιά Βίσση-Καρβέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι πάλι ζευγάρι; Τα παθιασμένα φιλιά Βίσση-Καρβέλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη... μυστηριώδη ανάρτηση της Αννας Βίσση πριν από λίγο καιρό, ήρθε το φινάλε των παραστάσεων της τραγουδίστριας στο «Hotel Eρμού» για να φουντώσει ξανά τις φήμες για επανασύνδεση με τον Νίκο Καρβέλα.

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν παρών στην τελευταία παράσταση και κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στην Άννα Βίσση. «Ακόμα φιλάς ωραία», του είπε η Ελληνίδα σταρ. «Έχει και χειλάρες», πρόσθεσε ο μουσικοσυνθέτης απευθυνόμενος στο κοινό. Αλλά ο Νίκος Καρβέλας θέλησε να φιλήσει ξανά την Άννα Βίσση. «Σταμάτα, έλα ντρέπομαι. Δεν θέλω άλλο», του είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια ενέδωσε στη γοητεία του!

Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν πριν λίγο καιρό, όταν η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία των δυο τους στα social media γράφοντας «Ποτέ μη λες ποτέ... ».

Είναι πάλι ζευγάρι; Τα παθιασμένα φιλιά Βίσση-Καρβέλα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νίκος καρβέλας Άννα Βίσση φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ