Ετοιμάζεται να βγει γυμνός στην τηλεόραση ο Γκάρι Λίνεκερ – Θα τηρήσει την υπόσχεση - iefimerida.gr

Ετοιμάζεται να βγει γυμνός στην τηλεόραση ο Γκάρι Λίνεκερ – Θα τηρήσει την υπόσχεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στο Λέστερ, έμαθε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του συλλόγου και για 8 χρόνια διέπρεψε πετυχαίνοντας 95 γκολ σε 194 συμμετοχές πριν ακολουθήσει μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Ο Γκάρι Λίνεκερ, ένας εκ των πιο σημαντικών σέντερ φορ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα τηρήσει την υπόσχεσή του και θα εμφανιστεί με τα εσώρουχα αν η Λέστερ κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ηταν Δεκέμβριος όταν η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι αποτελούσε την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο 55χρονος πλέον πρώην διεθνής άσος και νυν αναλυτής για την αγγλική τηλεόραση, υποσχέθηκε πως αν η Λέστερ κατακτούσε τον τίτλο στο φινάλε της σεζόν, θα έκανε εκπομπή με τα εσώρουχα.

Οσο περνούσαν οι αγωνιστικές και οι «αλεπούδες» δεν έπεφταν από την κορυφή, τόσο μεγάλωνε η πίεση προς το πρόσωπο του Λίνεκερ προκειμένου να δεσμευτεί δημόσια πως η υπόσχεση ίσχυε. Μετά την ισοπαλία της Τότεναμ και τη νίκη της Λέστερ στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής, ο Λίνεκερ φαίνεται πως το πήρε απόφαση.

«Θα πρέπει να εντείνω για δύο εβδομάδες τη γυμναστική μου ώστε να εμφανιστώ όπως θέλω» σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αστειευόμενος ευχήθηκε «Ελπίζω πάντως να το απορρίψουν από τη διοίκηση του καναλιού».

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα και το τιτίβισμα από τον επίσημο λογαριασμό της Γουέστ Μπρόμιτς, της ομάδας που έκοψε βαθμούς από την Τότεναμ, προς τον 55χρονο. «Ωρα να σιδερώσεις τα εσώρουχά σου και να αρχίσεις το γυμναστήριο», έγραψαν χαρακτηριστικά οι διαχειριστές του συλλόγου.

Ετοιμάζεται να βγει γυμνός στην τηλεόραση ο Γκάρι Λίνεκερ – Θα τηρήσει την υπόσχεση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ