Η προκλητική αφίσα για την Ελλάδα του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Η προκλητική αφίσα για την Ελλάδα του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκαλεί το ακροδεξιό κόμμα της Αυστρίας με αφίσα του που στρέφεται κατά των Ελλήνων.

Η αφίσα αποτέλεσε μέρος μίας από τις πρόσφατες προεκλογικές εκστρατείες του Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ), και σε αυτή φαίνεται ένας Έλληνας ξαπλωμένος σε μία αιώρα και δίπλα του ένα σύνθημα που αναφέρει: «Καλύτερα τα δικά μας λεφτά για τον δικό μας λαό».

Η προκλητική αφίσα για την Ελλάδα του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Αυστρία φέρεται εχθρικά προς την Ελλάδα, καθώς πρόσφατα λόγω του προσφυγικού συντάχθηκε με τις χώρες που σήκωσαν φράχτες στα σύνορά τους και απέκλεισε την Ελλάδα από μια σύνοδο για την προσφυγική κρίση.

Πάντως, τόσο στην Αυστρία, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η άνοδος των ακροδεξιών έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, έπειτα και από τη σαρωτική νίκη του Κόμματος των Ελευθέρων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή.

Έτσι, για πρώτη φορά κανένας υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού και του Λαϊκού Κόμματος δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της Αυστρίας, με πολλούς να αντιδρούν και να ζητούν την παραίτηση του ομοσπονδιακού καγκελάριου Βέρνερ Φάιμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αφίσα Έλληνες ακροδεξιό κόμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ