Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Παππά, σοκ με Γιάνκοβιτς - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Παππά, σοκ με Γιάνκοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλή όρεξη και διάθεση παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για τα πλέι οφ.

Στο ντεμπούτο του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο (δεύτερη θητεία του), οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα 91-63 του Κολοσσού και έκαναν το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Α1. Την Μεγάλη Τετάρτη το δεύτερο ματς στη Ρόδο. Ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες, ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος για 12' και πετυχαίνοντας 8 πόντους (2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ο Φελντέιν είχε 20 με 5/7 τρίποντα, διψήφιοι οι Χέινς (12π.) και Γουίλιαμς (10), τα έκανε όλα ο Καλάθης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ.

Ραντεβού με την ατυχία για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και τελικά τα νέα είναι πολύ άσχημα! Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού του και ουσιαστικά τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως ο Αργύρης Πεδουλάκης χάνει μια πολύτιμη λύση στη θέση «3», εκεί όπου πλέον υπάρχουν οι Γουίλιαμς-Χαραλαμπόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ