Η Φώφη Γεννηματά θυμάται τον πατέρα της -Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε - iefimerida.gr

Η Φώφη Γεννηματά θυμάται τον πατέρα της -Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ανάμνηση του, η σκέψη του, η στάση ζωής του είναι μια χαραμάδα στην ελπίδα» γράφει χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα 22 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της Γεώργιου Γεννηματά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο με τον πατέρα της.
Ένα μικρό φιλμάκι μέσα από το οποίο εξηγούσε τα οράματα του για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Φώφη Γεννηματά έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας το βίντεο «Έφυγε νωρίς και δεν έζησε αυτά που άξιζε να ζήσει, να ολοκληρώσει όσα πίστευε ότι έπρεπε να γίνουν για την Ελλάδα και τη δημοκρατική παράταξη , πίστευε όμως ότι θα υπάρξουν πολλοί με μεγαλύτερες δυνάμεις από εκείνον που θα τα κάνουν πράξη. Ξημερώνει η Μεγάλη Δευτέρα και είναι δύσκολη. Μία ακόμα δύσκολη μέρα για την Ελλάδα και κάθε ελληνική οικογένεια. Η ανάμνηση του όμως, η σκέψη του και η στάση ζωής του είναι και μια χαραμάδα στην ελπίδα. Και όπως έλεγε και ο ίδιος αξίζει να δουλέψουμε για να γίνει πόρτα αυτή η χαραμάδα της ελπίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Ο Γεώργιος Γεννηματάς έφυγε από τη ζωή στις 25 Απριλίου του 1994.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ