Επαιξε σαν πρωταθλήτρια Αγγλίας - Επιβλητικό 4-0 από τη Λέστερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Επαιξε σαν πρωταθλήτρια Αγγλίας - Επιβλητικό 4-0 από τη Λέστερ [βίντεο]

Φωτογραφία:HT_Sports
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία πραγματοποίησε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 4-0 της Σουόνσι εντός έδρας και αποσπάστηκε 8 βαθμούς από την Τότεναμ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τι και αν δεν είχε στη διάθεσή της τον Βάρντι. Η Λέστερ πανηγύρισε θριαμβευτικά μια ακόμη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ αφού επικράτησε 4-0 της Σουόνσι και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο όνειρο. Οι παίκτες του Κλάουντιο Ρανιέρι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο τελικό σκορ, με τους Μαχρέζ, Ουγιόα (2 γκολ) και Ολμπράιτον να αναλαμβάνουν δράση.

Η διαφορά από την 2η Τότεναμ ανέβηκε στους 8 βαθμούς ενώ η Μαουρίτσιο Ποκετίνο αγωνίζεται απόψε με την Γουέστ Μπρόμιτς.

Πλέον τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Η Λέστερ έχει να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, την Εβερτον εντός και την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την τελευταία αγωνιστική ενώ η Τότεναμ εκτός από το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρόμιτς εντός έδρας, θα αγωνιστεί με την Τσέλσι εκτός έδρας, την Σαουθάμπτον εντός έδρας και θα ολοκληρώσει στην έδρα της Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ Κλαούντιο Ρανιέρι πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ