Η FIBA απέκλεισε την Ισπανία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες - iefimerida.gr

Η FIBA απέκλεισε την Ισπανία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Twitter account: @sergioscariolo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο, με τη FIBA να αποκλείει την «φούρια ρόχα», εξαιτίας της κόντρας της με την Euroleague.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Εl Mundo Deportivo, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε την αποβολή των Ισπανών από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η FIBA φτάνει στα άκρα την κόντρα της με την Euroleague, στο πλευρό της οποίας έχουν ταχθεί οι Ισπανοί.

Προς το παρόν δεν είναι επίσημο, ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες και πιθανότατα θα επηρεάζονται και άλλες ομοσπονδίες, που θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Από την πλευρά της FIBA υποστηρίζεται πως κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά πριν την λήψη αποφάσεων, προγραμματίζοντας συναντήσεις με τους υπεύθυνους κάθε εθνικής Ομοσπονδίας πριν ανακοινώσει τις τιμωρίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ