Ξεπούλησε η ρόμπα του πρίγκιπα Τζορτζ -Μετά τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεπούλησε η ρόμπα του πρίγκιπα Τζορτζ -Μετά τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα [εικόνες]

@KensingtonRoyal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκλεψε την παράσταση και έκανε τον κόσμο να τον λατρέψει λίγο περισσότερο, όταν συναντήθηκε με τον Μπάρακ Ομπάμα με τη ρόμπα και τις πιζάμες του.

Ο μικρούλης πρίγκιπας υποδέχτηκε τον φιλοξενούμενό του, πρόεδρο των ΗΠΑ, λίγο πριν πέσει για ύπνο με λευκή ρόμπα και γαλάζιες καρό πιζάμες.

Οι φωτογραφίες από αυτή τη συνάντηση έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας πανικό στα βρετανικά Μέσα και όχι μόνο.

Ξεπούλησε η ρόμπα του πρίγκιπα Τζορτζ -Μετά τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

@KensingtonRoyal

Μετά τη δημοσίευσή τους, όλοι τρελάθηκαν με τα ρούχα του πρίγκιπα Τζορτζ, τα οποία ξεπούλησαν απ' όλα τα διαδικτυακά καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες.

Η λευκή ρόμπα με τις γαλάζιες καρό λεπτομέρειες κοστίζει 32 ευρώ και είναι δημιούργημα οίκου, που ειδικεύεται σε ρούχα κατά παραγγελία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο πρίγκιπας επέλεξε να φορέσει δική μας ρόμπα για να συναντήσει τον πρόεδρο Ομπάμα», δήλωσε στο People, ο Ντάνιελ Πράις, ιδρυτής του online καταστήματος λιανικής, προσθέτοντας πως «στην ιστοσελίδα μας επικρατεί πανικός μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας».

Ξεπούλησε η ρόμπα του πρίγκιπα Τζορτζ -Μετά τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

@KensingtonRoyal

Ξεπούλησε η ρόμπα του πρίγκιπα Τζορτζ -Μετά τις φωτογραφίες με τον Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

@KensingtonRoyal

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ