Φεστιβάλ Coachella –Πήραμε μαθήματα στιλ, για boho ρούχα [εικόνες] - iefimerida.gr

Φεστιβάλ Coachella –Πήραμε μαθήματα στιλ, για boho ρούχα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε τα τελευταία χρόνια το μέρος που συναντάς, κάτω από τον ζεστό ήλιο της Καλιφόρνια, τις ωραιότερες γυναίκες, τους πιο χαλαρούς άντρες και τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής.


Το Φεστιβάλ Coachella γίνεται μέσα στην έρημο της Καλιφόρνια, 200 χιλιόμετρα από το Λος Αντζελες και οι μεγάλοι σταρ πάνε εκεί με το δικό τους αεροπλάνο. Γίνεται κάθε χρόνο, τα δύο τελευταία σαββατο-κύριακα του Απριλίου, κρατάει 4 ημέρες και στόχος δεν είναι να ακούσεις κάποιο διάσημο συγκρότητα ή να χορέψεις αλλά να σε δουν και να φωτογραφηθείς.

Πολλοί πληρώνονται για να διαφημίζουν τα ρούχα Η&Μ:


Ριάνα, Μπιγιονσέ, Καρντάσιαν, Τζίτζι Χαντίντ, Λεονάρντο ντι Κάπριο κλπ. Τέτοιου είδους σταρ συχνάζουν στο Φεστιβάλ Coachella. Οι μεγάλες φίρμες φθηνών ρούχων που κατάλαβαν ότι το Φεστιβάλ Coachella έγινε κυρίως τόπος μόδας καταφθάνουν εκεί εγκαίρως και διαφημίζουν τα boho κομμάτια τους.

Και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με στιλ χίπι:

Ακόμη και η Σίντι Κρόφορντ μετά συζύγου στο Φεστιβάλ 2016:


Ρούχα boho, καλοκαιρινά δροσερά κομμάτια, μπότες και λουλούδια είναι τα κλειδιά για μια επιτυχημένη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Coachella που δίνει ιδέες σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φεστιβάλ Coachella μαθήματα στιλ boho ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ