Ντάισελμπλουμ: Οι Θεσμοί θα βρουν λύση για το πακέτο των έκτακτων μέτρων - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Οι Θεσμοί θα βρουν λύση για το πακέτο των έκτακτων μέτρων

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί μία λύση για τη νομοθέτηση των έκτακτων μέτρων, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, εξέφρασε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Υπάρχουν πράγματα που είναι δυνατά και άλλα που είναι αδύνατα για νομικούς λόγους, σύμφωνα με την ελληνική πλευρά», δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής του Eurogroup, προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Αμστερνταμ. «Οι Θεσμοί θα βρουν μία λύση», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να σχεδιάσουν έναν «μηχανισμό» που θα αποκαθιστά την «εμπιστοσύνη» τόσο στο πλαίσιο του Eurogroup όσο και σε ό,τι αφορά τους «επενδυτές στις αγορές». «Αυτό θα δημιουργούσε συνθήκες σταθερότητας για μεγαλύτερη περίοδο», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αναγνώρισε ότι «υπάρχουν προφανώς προβλήματα ρευστότητας» στην Ελλάδα, αλλά σημείωσε ότι «η οικονομία βρίσκεται στα ασφαλή χέρια του υπουργού Οικονομικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέρουν Ντάισελμπλουμ έκτακτα μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ