Ο Μητρόπουλος «χτύπησε» τατουάζ την Νένα Χρονοπούλου και τον γιο της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μητρόπουλος «χτύπησε» τατουάζ την Νένα Χρονοπούλου και τον γιο της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόσωπο της Νένας Χρονοπούλου και του γιού της αποφάσισε να «μεταφέρει» στο κορμί του ο Τάσος Μητρόπουλος. Το τατουάζ που όπως είπε ο ίδιος ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο, αποκαλύφθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συζύγου του.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου, «Αν μιλούσε το Αι2ιον» στο Erotic Art Festival», βρέθηκε ο Τάσος Μητρόπουλος. Το κοντομάνικο μπλουζάκι που φορούσε, φανέρωσε και το νέο του τατουάζ, το οποίο «χτύπησε» για χάρη της συντρόφου του και του παδιού της.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τη γυναίκα και το παιδί μου. Είναι η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ πολύ», δήλωσε ο Μητρόπουλος στην εφημερίδα «Espresso» και πρόσθεσε: «Ήταν μία προσωπική μου απόφαση, μία επιθυμία πο ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ