Η ερώτηση μιας 11χρονης «πάγωσε» τον Ντάισελμπλουμ [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η ερώτηση μιας 11χρονης «πάγωσε» τον Ντάισελμπλουμ [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: EPA/SHAWN THEW
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάντα τα παιδιά είναι εκείνα που κάνουν τις πιο αφοπλιστικές ερωτήσεις. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν ακόμη και οι πολιτικοί που δεν έχουν συνήθως μια έτοιμη απάντηση.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου του Eurogroup το απόγευμα της Παρασκευής στο Αμστερνταμ, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έδωσε τον λόγο στην 11χρονη Αλία για μία τελευταία ερώτηση. Η νεαρή κοπέλα που καθόταν στα έδρανα των δημοσιογράφων, ρώτησε τον πρόεδρο του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών: «Τι θα κάνετε όλοι εσείς όταν έρθει η επόμενη κρίση;» προκαλώντας την έντονη αμηχανία συνοδευόμενη από κάποια γέλια του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών.

Η ερώτηση μιας 11χρονης «πάγωσε» τον Ντάισελμπλουμ [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Πόσο χρόνο έχεις για να σου απαντήσω;» ήταν η πρώτη-παγωμένη- αντίδραση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι για να αποφευχθεί η επόμενη κρίση, η Ευρώπη θα πρέπει να καταβάλει προσπάθειες ενδυνάμωσης των τραπεζών αλλά και της οικονομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ερώτηση νεαρή συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ