«Αγγίζει» το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Εκανε το 2-0 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου - iefimerida.gr

«Αγγίζει» το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Εκανε το 2-0 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Πυλαίας και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague.

Ο δικέφαλος συνεχίζει το αήττητο σερί του από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος και οδεύει προς το δεύτερο -και μάλιστα συνεχόμενο- πρωτάθλημα της ιστορίας του, πετυχαίνοντας μάλιστα μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ. Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτη στο πρώτο και στο τέταρτο σετ, με τον Φοίνικα να αντιδρά στο δεύτερο και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο τρίτο σετ οι Συριανοί μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν μέχρι και με 15-20, όμως ο ΠΑΟΚ δεν του επέτρεψε να πάρει τα ηνία και κατάφερε την επική ανατροπή που τον οδήγησε στη νίκη.

Τα σετ: 25-21, 17-25, 25-23, 25-18

Ο τρίτος τελικός θα γίνει στη Σύρο την Δευτέρα 25 Απριλίου, ενώ αν χρειαστούν και άλλοι θα γίνουν 28/4 (Πυλαία) και 5/5 (Σύρο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Φοίνικας Σύρου βόλει τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ