Βαρβιτσιώτης:«Εγώ δεν γνωρίζω τον κύριο Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ» - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης:«Εγώ δεν γνωρίζω τον κύριο Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ»

Βαρβιτσιώτης:«Εγώ δεν γνωρίζω τον κύριο Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη έκανε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ ένας άλλος βουλευτης, ο κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, εμμεσως πλην σαφώς, τον αποκάλεσε «περιθωριακό»

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 97,2 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε χαρακτηριστικά «Εγώ τον κύριο Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ πάντως δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο».
Στην πορεία ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε: «Εγώ τον κύριο Κρανιδιώτη τον θυμάμαι ως υπερασπιστή διαφόρων κινημάτων, και τον θυμάμαι και ως πολιτικό στέλεχος μιας κίνησης που νομίζω δεν είχε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αν θυμάμαι καλά του κ. Χαραλαμπίδη, κάτι τέτοιο. Τώρα ο ίδιος περιφέρεται ως στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, τι να σας πω τώρα αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση. Πάντως σε κανέναν αγώνα της ΝΔ δεν τον θυμάμαι ώστε να σχολιάζει τη ΝΔ, η οποία πάντοτε υπήρξε ένα δημοκρατικό – φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό κόμμα, ένα κόμμα το οποίο τέλος πάντων, έχει προχωρήσει πολύ μπροστά».

Απο την πλευρα του ο κ. Αποστολάκος μιλωντας στο Radio 9 τόνισε:«Ο κος Κρανιδιώτης είναι συνεργάτης του κου Σαμαρά; Έχει κάποια επίσημη ιδιότητα; Έχει καταντήσει ένας μύθος ο κος Κρανιδιώτης, ο οποίος είναι συνάδελφος δικηγόρος, ο οποίος αρθρογραφεί και λέει την άποψή του. Καθένας ή την αποδέχεται, ή την απορρίπτει. Δεν έχει καμία επίσημη θεσμική ιδιότητα. Η ΝΔ δεν έχει επιτρέψει και ούτε θα επιτρέψει ποτέ ανθρώπους που δρουν στα κομματικά και τα πολιτικά περιθώρια να διαμορφώνουν τη γενικότερη άποψη της ΝΔ. Και μέσα στα κόμματα υπάρχουν άνθρωποι που κινούνται στο περιθώριο. Είναι κάποιες μειοψηφίες μεμονωμένες στα κομματικά και τα πολιτικά περιθώρια που έχουν κάποιες απόψεις που δεν γίνονται αποδεκτές»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ