Τουρκικό σκάφος στα ελληνικά χωρικά ύδατα αγνοεί επί 12 λεπτά τις προειδοποιήσεις του λιμενικού [ηχητικό] - iefimerida.gr

Τουρκικό σκάφος στα ελληνικά χωρικά ύδατα αγνοεί επί 12 λεπτά τις προειδοποιήσεις του λιμενικού [ηχητικό]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις κοντά στις Οινούσσες. Σύμφωνα με το alithia.gr της Χίου, επί 12 λεπτά σκάφος του λιμενικού προειδοποιεί το τουρκικό ότι βρίσκεται σε ελληνικά νερά και του ζητάει να αποχωρήσει αμέσως.

Ωστόσο το τουρκικό απαντά ότι το στίγμα είναι σωστό, αλλά αυτά είναι τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.

Ψαράς από την περιοχή κατέγραψε το ηχητικό ντοκουμέντο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στις Οινούσσες. Μάλιστα εκτός από τις συνεχείς προειδοποιήσεις του λιμενικού προς το πλήρωμα του τουρκικού πλοίου να εγκαταλείψουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, με τους τελευταίους να απαντούν πως πρόκειται για τουρκικά, στις επανειλημμένες ερωτήσεις των Ελλήνων λιμενικών να τους πληροφορήσουν ποιον χάρτη χρησιμοποιούν, οι Τούρκοι δεν απαντούν.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ