Ο Σαλπιγγίδης πήρε θέση για την απουσία του από τη γιορτή του ΠΑΟΚ - «Δεν με κάλεσαν» - iefimerida.gr

Ο Σαλπιγγίδης πήρε θέση για την απουσία του από τη γιορτή του ΠΑΟΚ - «Δεν με κάλεσαν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την γιορτή του ΠΑΟΚ για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή του συλλόγου, προκάλεσε αίσθηση και ο πρώην διεθνής επιθετικός έσπευσε με δήλωσή του να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη προκειμένου να μην υπάρξουν λανθασμένες ερμηνείες.

Οπως ανακοίνωσε λοιπόν μέσω επίσημης δήλωσής του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δεν δέχθηκε πρόσκληση για την γιορτή του ΠΑΟΚ και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο, ο 3ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, δεν βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Στον ΠΑΟΚ τα έχουν βάλει ανοιχτά με την εταιρεία, η οποία διοργάνωσε το event αφού ήταν δική της ευθύνη η αποστολή των προσκλήσεων ωστόσο ο «Σάλπι» στην επίσημη δήλωσή του, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η επίσημη δήλωση

Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.

Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.

Με τιμή
Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ γιορτή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ