«Καμπανάκι» της Πυροσβεστικής: 90 πυρκαγιές σε δύο ημέρες - iefimerida.gr

«Καμπανάκι» της Πυροσβεστικής: 90 πυρκαγιές σε δύο ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση της η Πυροσβεστική κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αφού λόγω των ισχυρών ανέμων εκδηλώθηκαν 90 πυρκαγιές σε δύο ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα δύο τελευταία 24ωρα εκδηλώθηκαν 90 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ολόκληρη την επικράτεια, προκαλώντας καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον και ζημιές σε περιουσίες πολιτών. Εξ αυτών οι 88 έχουν ελεγχθεί – κατασβεσθεί και οι δύο:

• Στην περιοχή Ανατολή Δήμου Ιεράπετρας Κρήτης και

• Στην περιοχή Λιρά Δήμου Ανατολικής Μάνης του Νομού Λακωνίας

βρίσκονται σε ύφεση και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή τους. Για το λόγο αυτό και με δεδομένο τους ισχυρούς ανέμους που θα συνεχιστούν για το επόμενο 48ωρο, εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα στην ύπαιθρο, που θα μπορούσε να προκαλέσει την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Τέλος υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιές πυρκαγιές Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ