Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου και πολιτικοί από όλα τα κόμματα είπαν το τελευταίο αντίο στον Γεράσιμο Αρσένη, το απόγευμα της Πέμπτης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, όπου και τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Συντετριμμένη η σύζυγος του και επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Λούκα Κατσέλη δέχθηκε τα συλλυπητήρια από πολιτικούς «φίλους» και «αντιπάλους» του πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πρώτου «Τσάρου της Οικονομίας».

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και εκφώνησε επικήδειο προς τιμή του Γεράσιμου Αρσένη, και πολλοί υπουργοί, όπως ο κκ. Παππάς, Δραγασάκης, Φλαμουράρης, Κατρούγκαλος, Γεροβασίλη, Βίτσας, Κουρουμπλής, Τζάκρη, Αναγνωστοπούλου, Μπαλτάς κ.α.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Σύσσωμο και «το όλον» ΠΑΣΟΚ, με πρώην και νυν στελέχη του να δίνουν το παρόν, όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και ιστορικά στελέχη του κινήματος και πρώην υπουργοί του όπως Πετσάλνικος, Παπανδρέου, Κακλαμάνης, Σηφουνάκης, Ξενογιαννακοπούλου, Αποστολάκη, Ρέππας, Τζουμάκας, Σκανδαλίδης, Παπαντωνίου, Τσοβόλας, Αποστολάκη, Ανωμερίτης και πολλοί άλλοι.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Φόρο τιμής απέτισαν και πολιτικοί από άλλους χώρους, όπως οι Σιούφας, Αλογοσκούφης, Γιακουμάτος, Παναγιωτόπουλος, Φορτσάκης, Δήμας, καθώς και οι Γλέζος, Παπαρήγα, Κουβέλης κ.α.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 9


Ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο όπου μια μέρα νωρίτερα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με λοίμωξη. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γεράσιμο Αρσένη [εικόνες] | iefimerida.gr 10


Επικήδειους εκφώνησαν ο Γεράσιμος Μεταξάς, πρώην νομάρχης Κεφαλλονιάς, ο Σωτήρης Μουσούρης, πρώην αναπληρωτής γγ. του ΟΗΕ, ο Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος, ο Γιαννάκης Ομήρου, πρόεδρος της κυπριακής βουλής και ο Αλέξης Τσίπρας. Η ταφή πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Νεκροταφείο στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ