O Snoop Dog διαφημίζει την Ελλάδα -Η Ακρόπολη, από το μπαλκόνι του Electra Palace, εξώφυλλο στο CD του [εικόνα] - iefimerida.gr

O Snoop Dog διαφημίζει την Ελλάδα -Η Ακρόπολη, από το μπαλκόνι του Electra Palace, εξώφυλλο στο CD του [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί το νέο CD του Snoop Dog «Late Nights», στο εξώφυλλο του οποίου πρωταγωνιστεί η Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο δεσπόζει η Ακρόπολη, όπως φαίνεται από την ταράτσα του ξενοδοχείου Electra Palace Athens στην Πλάκα.

Και έτσι, για μια ακόμη φορά, εμμέσως και με τον καλύτερο τρόπο διαφημίζεται η Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Snoop Dog έχει εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο και αντίστοιχους στους λογαριασμούς του στα social media όπου και πόσταρε το εξώφυλλό του με την Ακρόπολη!

O Snoop Dog διαφημίζει την Ελλάδα -Η Ακρόπολη, από το μπαλκόνι του Electra Palace, εξώφυλλο στο CD του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Facebook, Snoop Dog


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Electra Palace Snoop Dog Late Nights
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ