Αποκάλυψη: Ο βουλευτής του Λεβέντη δεν πούλησε την Πόρσε, την έκρυψε! - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Ο βουλευτής του Λεβέντη δεν πούλησε την Πόρσε, την έκρυψε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη για τον βουλευτή με την Porsche κάνει ο Βηματοδότης.

Όπως γράφει, ο Δημήτρης Καβαδέλλας, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων που είχε δηλώσει ότι πούλησε την Porsche όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του αυτοκινήτου του στο πάρκινγκ της Βουλής, τελικά δεν την πούλησε. Την έκρυψε!

Ο κ. Καβαδέλλας είχε πει ότι το πούλησε σε καλή τιμή σε έναν γαιοκτήμονα φίλο του κόμματός του αλλά αυτό τελικά δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ μεταφέρθηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK.

Ο ίδιος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη αυτή είπε ότι δεν την πούλησε ακριβώς, απλά έδωσαν τα χέρια και ο αγοραστής το μετάνιωσε. Δείχνει και ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές. Από τον βουλευτή ζήτησε εξηγήσεις και ο Βασίλης Λεβέντης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πάντα, ο βουλευτής τον έπεισε τον Πρόεδρο όταν του είπε ότι τελικά θα το αγοράσει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Για το θέμα έκανε ανάρτηση στο facebook και ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος που είχε αποκαλύψει πρώτος την υπόθεση...

Αποκάλυψη: Ο βουλευτής του Λεβέντη δεν πούλησε την Πόρσε, την έκρυψε! | iefimerida.gr 0
Αποκάλυψη: Ο βουλευτής του Λεβέντη δεν πούλησε την Πόρσε, την έκρυψε! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόρσε βουλευτής έκρυψε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ