Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι - iefimerida.gr

Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του μουσικού θρύλου, David Bowie, η γυναίκα του, Iman, μιλάει για τον άντρα που γνώρισε, αγάπησε και έζησε μαζί του 24 χρόνια.

Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι | iefimerida.gr 0

Δίνοντας μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Oprah Winfrey, το πανέμορφο μοντέλο σχολίασε πως ποτέ δεν έδινε στιλιστικές συμβουλές στον άντρα της, καθώς ο David Bowie ήταν η ίδια η μόδα.

Παρ΄ότι ο Bowie ήταν ένα είδωλο και είχε μεγάλη επιρροή στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο, η Iman σχολίασε πως στην προσωπική ζωή τους ήταν απλά ο David και η Iman, κανείς άλλος.

Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι | iefimerida.gr 1

Η 60χρονη Iman δεν δίστασε να αποκαλύψει το μυστικό επιτυχία τους γάμου τους.

Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι | iefimerida.gr 2

«Πρέπει να βρίσκεσαι στην φάση που να είσαι έτοιμη να κάνεις μία μακροχρόνια σχέση και να την κάνεις προτεραιότητα στην ζωή σου. Εάν η καριέρα σου είναι πιο σημαντική από αυτό, τότε μην παντρευτείς και κάνεις παιδιά, γιατί κάποιο απ' όλα θα «ναυαγήσει. Ξέρω πως εμείς οι γυναίκες θέλουμε να τα έχουμε όλα δικά μας, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε την ίδια στιγμή», σχολίασε η Iman.

Η ίδια μάλιστα συμβούλεψε τις γυναίκες να κάνουν προτεραιότητά τους αυτό που θέλουν περισσότερο εκείνη την χρονική στιγμή, ακόμη και αν αυτό δεν περιλαμβάνει γάμο ή παιδιά.

Η Ιμάν μιλάει για πρώτη φορά: Η ζωή μου με τον Ντέιβιντ Μπόουι | iefimerida.gr 3

Iman και David παντρεύτηκαν το 1992 σε μία πριβέ τελετή στην Ελβετία. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί την 15χρονη σήμερα κόρη τους, Αλεξάνδρια ή Λέξι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ David Bowie Iman γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ