Ο Καρατζαφέρης μιλά για τον αγώνα μπρα ντε φερ με τον Σβαρτσενέγκερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Καρατζαφέρης μιλά για τον αγώνα μπρα ντε φερ με τον Σβαρτσενέγκερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τον αγώνα μπρα ντε φερ που είχε δώσει με τον Arnold Schwarzenegger.

Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ήταν βουλευτής και εκείνος Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας του απέστειλε ένα γράμμα προκειμένου να πραγματοποιηθεί και η ρεβάνς μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Του είχα στείλει ένα γράμμα όταν ήμουν βουλευτής και αυτός κυβερνήτης της Καλιφόρνια και του είπα να κάνουμε τη ρεβάνς και τα χρήματα να πάνε στον πλέον φτωχό Έλληνα φοιτητή της Καλιφόρνια, αλλά είχε πάθει το έμφραγμα και αυτό είναι απαγορευτικό. Ήταν το 1977, ένα χρόνο αφού είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ήταν θηρίο, αλλά κρατούσα ακόμα εγώ στο μπρα ντε φερ δυνάμεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρατζαφέρης συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ