Το ξέσπασμα της Αντζελας Δημητρίου για το κόψιμο του «Χτύπα σαν άνδρας» - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της Αντζελας Δημητρίου για το κόψιμο του «Χτύπα σαν άνδρας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά για τη λογοκρισία και το κουτσούρεμα από το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας του τηλεοπτικού σποτ στο οποίο συμμετέχει.

«Δεν έχουν χιούμορ! Ε, αν δεν έχουμε καθόλου χιούμορ στη ζωή μας, τι να πω;» σχολιάζει στην Εspresso, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με το πνεύμα της απόφασης, θα πρέπει να απαγορευτούν ακόμα και σκηνές από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Αναφορικά με τη φράση της «Χτύπα σαν άνδρας» στο διαφημιστικό της αλυσίδας παιχνιδιών, σημειώνει: «Ας λογοκρίνουν λοιπόν και τα χαστούκια του Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη! Μη σας πω να απαγορευτούν και όλες οι ταινίες που έχουν σκηνές βίας ανά τον κόσμο».

Για την ιστορία, με την υπ' αριθμόν Σ1102 απόφαση, τα μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου, στην οποία είχε προσφύγει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, «έκοψαν» τον πολυσυζητημένο επίλογο της διαφήμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντζελα Δημητρίου Jumbo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ