Απίστευτο: Με «δελτίο» το ηλεκτρικό ρεύμα στη Βενεζουέλα - iefimerida.gr

Απίστευτο: Με «δελτίο» το ηλεκτρικό ρεύμα στη Βενεζουέλα

Φωτογραφία ΑΠΕ/EPA-MIGUEL GUTIÉRREZ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού άλλαξαν την ώρα και απαγόρευσαν το στέγνωμα μαλλιών με πιστολάκι, τώρα οι κυβερνώτες στη Βενεζουέλα δίνουν ρεύμα στους πολίτες με... δελτίο.

Η κυβέρνηση Μαδούρο αποφάσισε να επιβάλει περιορισμούς στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε δέκα από τις πιο πολυπληθείς και βιομηχανοποιημένες πολιτείες της Βενεζουέλας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις στην παραγωγή ρεύματος, με τον ίδιο να τις αποδίδει στη λειψυδρία από το φαινόμενο Ελ Νίνιο και τους επικριτές του να του επιρρίπτουν ευθύνες για κακή διαχείριση.

Ανάμεσα στις πόλεις που θα επηρεαστούν θα είναι και η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο υπουργός Ηλεκτρικής Ενέργειας Λουίς Μότα Ντομίνγκεζ, παραπέμποντας στο προσεχές διάστημα για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολά Μαδούρο ρεύμα Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ