Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου, μετά την απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 52χρονος τεχνικός είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο τριφύλλι αφού φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας ενόψει των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ο Πεδουλάκης, ο οποίος και πριν από δύο χρόνια είχε κληθεί να καθίσει εκτάκτως στον πάγκο του τριφυλλιού, θεωρείται ως η ιδανικότερη λύση αυτή την στιγμή για να αναλάβει την καθοδήγηση του Παναθηναϊκού αφού είναι γνώστης των ελληνικών δεδομένων ενώ θεωρείται ικανός να συμμαζέψει αυτή την στιγμή το τμήμα, με την ψυχολογία να μην βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

Θεωρείται πάντως πιο πιθανό να αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και η ΚΑΕ θα καθίσει με ηρεμία χρόνου να σκεφτεί την καλύτερη επιλογή για την επόμενη χρονιά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ