ΠΑΣΟΚ: Σε μια δημοκρατική χώρα ο Πολάκης δεν μπορεί να είναι υπουργός - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Σε μια δημοκρατική χώρα ο Πολάκης δεν μπορεί να είναι υπουργός

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Σε μία δημοκρατική χώρα, ο κ. Πολάκης δεν μπορεί να παραμένει υπουργός», δήλωσε η υπεύθυνη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Τονίζει δε, με αφορμή τις απειλητικές δηλώσεις Πολάκη κατά δημοσιογράφων αλλά και την παρέμβασή του σε λίστα διορισμών σε ΜΕΘ, ότι «αν Αριστερά σημαίνει πολιτικοί τραμπουκισμοί και ωμή παρέμβαση στη λειτουργία των δημόσιων οργανισμών, τότε μιλάμε για πρωτοφανή κατάντια!».

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο υπουργείο Υγείας, σχετικά με τον διορισμό γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Ο κατήφορος και οι αθλιότητες στον τομέα της Υγείας πρέπει να σταματήσουν και γι' αυτό θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για να δει αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα» είπε η κυρία Χριστοφιλοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ζήτημα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ