Απελευθερωμένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ – Επίσημα Μανωλάς στον πάγκο - iefimerida.gr

Απελευθερωμένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ – Επίσημα Μανωλάς στον πάγκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραδιά της Τρίτης ήταν γεμάτη εκπλήξεις για τους παίκτες της ΑΕΚ αφού μέσα σε λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Γκουστάβο Πογιέτ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε να τον απολύσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Στέλιος Μανωλάς, είχε πάρει την εντολή από χθες το βράδυ κιόλας να καθοδηγήσει την Ένωση στον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο και όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αυτός θα είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μέχρι τη λήξη των φετινών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της Κ20 μάλιστα θέλησε να βγάλει τους ποδοσφαιριστές για ένα πρωινό χαλάρωμα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, θέλοντας προφανώς να μεταφέρει και κάποια πράγματα στους παίκτες του.

Μάλιστα προχώρησε και σε μια αλλαγή αφού επανέφερε τον Λαμπρόπουλο στην αποστολή και δεν αποκλείεται μάλιστα να του δώσει και φανέλα βασικού, δίπλα στον Κολοβέτσιο. Πάντως αυτό που έκανε αίσθηση ήταν το καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες ενώ αρκετοί από αυτούς έδειχναν απελευθερωμένοι στην πρώτη προπόνηση που δεν πραγματοποιήθηκε με τον Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ στελιος μανωλας γκουσταβο πογιετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ