Ο Πολάκης εισέβαλε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ - iefimerida.gr

Ο Πολάκης εισέβαλε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ είδαν να... εισβάλει στη συνεδρίασή τους, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο Παύλος Πολάκης.

Η εμφάνιση Πολάκη προκάλεσε αίσθηση, καθώς στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ συζητείται το θέμα των αποκαλύψεων περί παρέμβασης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. θα συζητήσει ακόμη και την ακύρωση του διαγωνισμού μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα.

Η παρέμβαση Πολάκη στις λίστες για τον διορισμό στελεχών ΜΕΘ προκάλεσε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, με τη ΝΔ να καταθέτει ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, το δε ΠΑΣΟΚ να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Με μαντινάδα απάντησε ότι δεν παραιτείται

Ο Π. Πολάκης βγαίνοντας από την αίθουσα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν σκέπτεται να παραιτηθεί. Με ειρωνικό τρόπο απάντησε με μια... μαντινάδα: «Που 'χει γρε στο πεθυμιό της, το θωρεί και στο όνειρό της».

Για την εισβολή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ είπε πως «ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα» και ισχυρίστηκε πως οι σχέσεις του με τον διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ παρέπεμψε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη. Επέμεινε ότι ο έλεγχος που ο ίδιος με τη μετακλητή υπάλληλο του υπουργείου και στενή συνεργάτιδά του έκαναν στις αιτήσεις έδειξε ότι «υπήρχαν λάθη στη μοριοδότηση» και υποσχέθηκε ότι «άμεσα θα δημοσιευθούν οι πίνακες μετά την υποβολή ενστάσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ