Αδιανόητο: Πολτοποίησαν φακέλους της Πολεοδομίας - iefimerida.gr

Αδιανόητο: Πολτοποίησαν φακέλους της Πολεοδομίας

χαρτοπολτός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρτοπολτός έγιναν δεκάδες φάκελοι από την Πολεοδομία Θεσσαλονίκης εξαιτίας ενός λάθους ή «λάθους». Αν και οι φάκελοι έπρεπε να επιστρέψουν στο αρχείο που τηρεί η Πολεοδομία Θεσσαλονίκης στη Θέρμη, ωστόσο κατέληξαν στα χέρια της Υπηρεσίας Ανακύκλωσης, η οποία, θεωρώντας ότι πρόκειται για ανακυκλώσιμο υλικό, τους πολτοποίησε.

Σύμφωνα με τον «Αγγελιοφόρο» οι φάκελοι που βρίσκονταν στο κεντρικό κτίριο της Πολεοδομίας τοποθετήθηκαν στο ισόγειο του κτιρίου, προκειμένου να τους παραλάβει ο αρμόδιος υπάλληλος και να τους επιστρέψει στη Θέρμη. Εκεί έγινε και το λάθος καθώς στην Πολεοδομία έφτασαν πρώτοι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ανακύκλωσης, από τους οποίους είχε ζητηθεί να πάνε να αφήσουν σακούλες ανακύκλωσης. Είδαν τους φακέλους, θεώρησαν ότι πρόκειται για ανακυκλώσιμο υλικό, γέμισαν με αυτούς τις σακούλες και έφυγαν.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Κάποιοι γελούσαν με το κωμικοτραγικό περιστατικό, κάποιοι άλλοι όμως θεώρησαν ύποπτο το όλο σκηνικό. Από την Πολεοδομία πάντως είναι καθησυχαστικοί, λέγοντας ότι θα γίνει ανασύσταση όλων των φακέλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ