Λοβέρδος: «Βαρύς ο πέλεκυς» για όσες εταιρείες ρυπαίνουν - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Βαρύς ο πέλεκυς» για όσες εταιρείες ρυπαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε βιομηχανίες και εμπορικές αλυσίδες που ρυπαίνουν το περιβάλλον ώστε να καθαρίσουν τους χώρους τους, διαφορετικά το υπουργείο θα επιβάλλει βαριές κυρώσεις βάσει των υγειονομικών διατάξεων.

Προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι εάν ορισμένες εταιρείες δεν προχωρήσουν άμεσα σε καθαρισμό «οι κυρώσεις θα πέσουν ως πέλεκυς».

«Απευθύνομαι σε ορισμένες βιομηχανίες που ρυπαίνουν το περιβάλλον και δημιουργούν προβλήματα στην υγεία των Ελλήνων και εμπορικές αλυσίδες που στον περιβάλλοντα χώρο τους έχουν πολλά απορρίμματα» τόνισε.

Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε σε «μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή του Ρέντη η οποία έχει τόση βρώμα στον περιβάλλοντα χώρο, που τα παιδιά που πηγαίνουν σε γειτονικό λούνα παρκ αν τραυματιστούν θα έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας» και κατέληξε με σαφή προειδοποίηση ότι εαν «έως τη Δευτέρα δεν έχει καθαριστεί, οι υγειονομικές διατάξεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να βάλω κυρώσεις, θα πέσουν ως πέλεκυς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ