Γεννηματά για Αρσένη: Εφυγε ένας αγαπημένος σύντροφος -Αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Γεννηματά για Αρσένη: Εφυγε ένας αγαπημένος σύντροφος -Αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμου Αρσένη εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως ο εκλιπών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του κόμματος.

«Η απώλεια του Γεράσιμου Αρσένη μας θλίβει βαθύτατα . Έφυγε ένας αγαπημένος μας σύντροφος. Πορεύτηκε για χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και την παράταξη, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της. Υπηρέτησε το σοσιαλιστικό κίνημα διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενη στην προσωπικότητα του Γεράσιμου υποστήριξε πως ήταν «βαθιά δημοκράτης, μαχητικός, εξέχων ακαδημαϊκός και επιστήμονας διεθνούς βεληνεκούς. Υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια τον ελληνικό λαό. Ανυποχώρητος πάντα, υπερασπίστηκε αξίες και οράματα».

«Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, τη Λούκα και την οικογένεια του», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ