Βράβευση της «Μπάρμπα Στάθης» στα αιωνόβια brands - iefimerida.gr

Βράβευση της «Μπάρμπα Στάθης» στα αιωνόβια brands

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η οποία επί σειρά ετών προσφέρει στα ελληνικά νοικοκυριά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα των επιτυχημένων εμπορικών σημάτων Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη, βραβεύτηκε, στο πλαίσιο του συμποσίου «Αιωνόβια Brands, τα αγαπημένα όλων μας», για την αδιάληπτη λειτουργία της για πέντε δεκαετίες.

Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, έλαβε την τιμητική διάκριση Silver Award για τα αγαπημένα προϊόντα των Ελλήνων καταναλωτών, τα καταψυγμένα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης που φθάνουν στο πιάτο μας «τόσο φρέσκα όσο την στιγμή που κόπηκαν». Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, έχει ηγετική παρουσία στην αγορά και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χρόνο με συνέπεια προς τους καταναλωτές. Στις δραστηριότητες της εταιρείας συγκαταλέγονται η παραγωγή και διάθεση καταψυγμένων λαχανικών συμβατικής αλλά και βιολογικής γεωργίας, συνδυασμοί καταψυγμένων λαχανικών, καθώς και προϊόντα ντομάτας και φρέσκες σαλάτες.

Η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director της Μπάρμπα Στάθης δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους μας και φυσικά στους Έλληνες καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Εδώ και 50 χρόνια, ο Μπάρμπα Στάθης έχει καταστεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής γης, της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής οικογένειας. Αυτή είναι η κληρονομιά μας και αυτή θα συνεχίσει να είναι η αποστολή μας. 50 χρόνια τώρα ο Μπάρμπα Στάθης «Μας κάνει καλό».

Το συμπόσιο διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό The Business Review από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Για την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

Η Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε., έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, με τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη. H Μπάρμπα Στάθης είναι πρωτοπόρος στο σύστημα «συμβολαιακής γεωργίας» και εφαρμογής της ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες. Με πάνω από 30.000 στρέμματα συνολικής καλλιέργειας και περισσότερους από 1.300 συνεργαζόμενους Έλληνες αγρότες-παραγωγούς που συνεχώς αυξάνονται, έχει ως κύριο στόχο να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές προϊόντα που διακρίνονται για τη φρεσκάδα τους, την ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία. Η Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).

Η κ. Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Βασίλη Ζαφείρη, Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΣΕΒΤ.

Βράβευση της «Μπάρμπα Στάθης» στα αιωνόβια brands | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρμπα σταθης Βράβευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ