Καβγάς στην Κίνα με όπλα... τεράστιες μπουλντόζες [βίντεο] - iefimerida.gr

Καβγάς στην Κίνα με όπλα... τεράστιες μπουλντόζες [βίντεο]

(πηγή-βίντεο: The Guardian)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφωνία μεταξύ εργατών δυο συνεργείων κατασκευής δρόμων σε μια πόλη της βόρειας Κίνας, σύντομα μετατράπηκε σε μια απίστευτη οδομαχία μεταξύ τεράστιων μηχανημάτων εκσκαφής και μπουλντόζων.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο δυο από αυτά τα μηχανήματα συγκρούσθηκαν μέχρι «τελικής πτώσης» σπέρνοντας τον τρόμο και με αποτέλεσμα πολλες ζημιές.
Στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο το πρωί, φοβισμένοι οδηγοί επιβατικών οχημάτων τρέχουν να γλιτώσουν από αυτή την «μάχη των γιγάντων».


Οι εργάτες που συμμετείχαν σε αυτόν τον διαφορετικό καυγά είναι υπάλληλοι σε δυο διαφορετικές εταιρείες που συναγωνίζονται για τα ίδια δημοσία έργα, με την διένεξη τους να έχει λάβει όπως είναι προφανές ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για συλλήψεις ή τραυματισμούς, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργεί για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Κίνα μπουλντόζες καυγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ