Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν μπάτσελορ πάρτυ - iefimerida.gr

Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν μπάτσελορ πάρτυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μπάτσελορ δεν πάει όπως περίμεναν οι διοργανωτές του και οι καλεσμένοι βρίσκονται τελευταία στιγμή, να αναζητούν λύσεις και λύτρωση.

Όλες οι ιστορίες της νέας αυτής ταινίας, διαδραματίζονται μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δυνατούς διαλόγους, συγκίνηση και πολλές ανατροπές που ξετυλίγονται ανάμεσα σε δύο πόλεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν μπάτσελορ πάρτυ | iefimerida.gr 0
Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν μπάτσελορ πάρτυ | iefimerida.gr 1

Το The Bachelor είναι μια σύγχρονη ελληνική ταινία που μιλά σε παντρεμένους και ελεύθερους, σε σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου και ξεκινά γυρίσματα μέσα στο Μάιο.
Πρωταγωνιστεί το δίδυμο των Γιάννη Ζουγανέλη και Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μαζί τους ενα δημοφιλές καστ ηθοποιών, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρης Ελευθερίου και πολλοί άλλοι

Το σενάριο, που μάλιστα είναι και το πρώτο της για τον κινηματογράφο, υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα (Άκρως Οικογενειακόν, Ευτυχισμένοι Μαζί και πολλά άλλα).

Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν μπάτσελορ πάρτυ | iefimerida.gr 2

Το The Bachelor θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films. Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin' Through και οι Otherview.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ