Μάχη για τη θέση του Champions League -Πώς ξεκινούν τα πλέι-οφ

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη των πλέι-οφ. Το μίνι πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 Μαϊου αλλά δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να πάρει παράταση αν η ΑΕΚ προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 7 Μαϊου.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική και η πιο σημαντική εκκρεμότητα. Η ΑΕΚ τερμάτισε στη 2η θέση έχοντας 57 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 3ος με 55, ο ΠΑΟΚ 4ος με 45, ο Πανιώνιος 5ος με 44 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε στην ισοβαθμία τον Ατρόμητο στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Αυτό έχει τη σημασία του αφού αν ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια όπως αναμένεται τότε στα πλέι-οφ θα μπει ο ΠΑΣ και θα μονομαχήσει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στην έφεση που έχει ασκήσει η Ενωση αναφορικά με την τιμωρία των τριών βαθμών. Αν ΑΕΚ τερματίσει πίσω από τον Παναθηναϊκό, τότε στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ θα μπει ισόβαθμη στους δύο βαθμούς με το τριφύλλι ενώ αν δικαιωθεί θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς έναντι δύο των πράσινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πλει-οφ ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ