Μάχη για τη θέση του Champions League -Πώς ξεκινούν τα πλέι-οφ - iefimerida.gr

Μάχη για τη θέση του Champions League -Πώς ξεκινούν τα πλέι-οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη των πλέι-οφ. Το μίνι πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 Μαϊου αλλά δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να πάρει παράταση αν η ΑΕΚ προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 7 Μαϊου.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική και η πιο σημαντική εκκρεμότητα. Η ΑΕΚ τερμάτισε στη 2η θέση έχοντας 57 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 3ος με 55, ο ΠΑΟΚ 4ος με 45, ο Πανιώνιος 5ος με 44 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε στην ισοβαθμία τον Ατρόμητο στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Αυτό έχει τη σημασία του αφού αν ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια όπως αναμένεται τότε στα πλέι-οφ θα μπει ο ΠΑΣ και θα μονομαχήσει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στην έφεση που έχει ασκήσει η Ενωση αναφορικά με την τιμωρία των τριών βαθμών. Αν ΑΕΚ τερματίσει πίσω από τον Παναθηναϊκό, τότε στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ θα μπει ισόβαθμη στους δύο βαθμούς με το τριφύλλι ενώ αν δικαιωθεί θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς έναντι δύο των πράσινων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πλει-οφ ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ