Πρώτος σκόρερ στην Super League ο Φορτούνης – Οι 8 στους πρώτους 10 είναι Έλληνες - iefimerida.gr

Πρώτος σκόρερ στην Super League ο Φορτούνης – Οι 8 στους πρώτους 10 είναι Έλληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και έσπασε ένα σερί που κρατούσε 9 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων κανένας Έλληνας δεν είχε τερματίσει στην πρώτη θέση με τα περισσότερα γκολ.

Ο άσος του Ολυμπιακού σημείωσε 18 γκολ σε 27 συμμετοχές και κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση, αφήνοντας στη 2η τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ με τα 5 τέρματα που σημείωσε κατά του Παναιτωλικού.

Τελευταίος Έλληνας παίκτης που είχε τερματίσει στην 1η θέση της λίστας των σκόρερ ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Κάτω από τον Μπεργκ υπάρχουν 7 Έλληνες και μόλις ένας ξένος για να συμπληρωθεί η 10άδα των πρώτων κανονιών του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γιάννου τερμάτισε 3ος με 13 γκολ παρά το γεγονός πως τον Ιανουάριο έφυγε με μεταγραφή για την Γκουανζού, ο Βέλλιος, ο Μάντζιος, ο Μπακασέτας και ο Αθανασιάδης είχαν από 11 ενώ Ιντέγε και Μανιάς συμπλήρωσαν την 10άδα με 10 τέρματα.

Πρώτος σκόρερ στην Super League ο Φορτούνης – Οι 8 στους πρώτους 10 είναι Έλληνες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ