Οι σατανιστές ήθελαν να την κάψουν και να φάνε τη σάρκα της - iefimerida.gr

Οι σατανιστές ήθελαν να την κάψουν και να φάνε τη σάρκα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και τρόμο προκαλούν οι απίστευτες αποκαλύψεις των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη ομογενή Κίρστι Θεολόγου στη Νότιο Αφρική. Κατά τη διάρκεια της δίκης οι κατηγορούμενοι μίλησαν εκτενώς για την κτηνωδία με την οποία δολοφόνησαν ουσιαστικά την άτυχη κοπέλα, καθώς ότι έκαναν το «απαιτούσε η θυσία στο Σατανά».

Η αποκάλυψη πως δεν ήθελαν μόνο να θυσιάσουν τη 18χρονη, αλλά και να φάνε τις σάρκες της, άφησε άφωνους τους πάντες στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso μία 16χρονηπου ήταν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα και κατηγορείται για συνεργεία υποστήριξε πως οι σατανιστές ήθελαν να φάνε τις σάρκες της Κίρστι και να κάνουν σατανιστικό τελετουργικό βασισμένοι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Ο ένας από τους δράστες άρχισε να σφίγγει το λαιμό της Κίρστι, ενώ ο δεύτερος της έδενε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια τη χτύπησαν στο κεφάλι με μια πέτρα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της, στη συνέχεια την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ