Η Λίλι Αλεν αποκαλύπτει: 7 χρόνια με καταδίωκε μανιακός -Εμπαινε στο σπίτι μου, απειλούσε να με μαχαιρώσει - iefimerida.gr

Η Λίλι Αλεν αποκαλύπτει: 7 χρόνια με καταδίωκε μανιακός -Εμπαινε στο σπίτι μου, απειλούσε να με μαχαιρώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρικτές λεπτομέρειες, για τον εφιάλτη που έζησε επί επτά χρόνια εξαιτίας ενός μανιακού που την καταδίωκε αποκάλυψε η Λίλι Αλεν.

Ο άνδρας έμπαινε στην κρεβατοκάμαρά της, τη στιγμή που εκείνη και τα παιδιά της κοιμούνταν, την απειλούσε ότι θα την μαχαιρώσει στο πρόσωπο και παραμόνευε τις νύχτες στον κήπο της, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, η αστυνομία την έκανε να νιώθει ότι ήταν μπελάς και όχι ένα θύμα. «Ολο αυτό με άλλαξε σαν άνθρωπο», δήλωσε η Αλεν στην Observer, για τον άνδρα που τελικά καταδικάστηκε.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε το 2009, όταν εμφανίστηκε κάποιος στο Twitter, με το όνομα @lilyallenRIP, ισχυριζόμενος ότι είχε γράψει μία από τις επιτυχίες της. Πίσω από αυτόν τον λογαριασμό ήταν ο Αλεξ Γκρέι, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να την κατηγορεί και να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει σε γράμματα που έστελνε στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας, το σπίτι της αδερφής της, τη δισκογραφική εταιρεία και τον μάνατζερ της.

Αρχικά η αστυνομία της έδωσε μία ηλεκτρονική συσκευή για να ειδοποιήσει τις αρχές σε περίπτωση που ο άνδρας την προσέγγιζε, αλλά στη συνέχεια την πήρε πίσω. Σύμφωνα με την Αλεν, οι αρχές δεν της επέτρεψαν ούτε καν να δει τη φωτογραφία του Γκρέι.

Εκείνος όμως δεν σταμάτησε. Ο μανιακός διώκτης της τραγουδίστριας χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού της, περνούσε τις νύχτες στον κήπο της, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο εκείνη ξύπνησε τα ξημερώματα για να βρει κάποιον στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς της. «Μου τράβηξε το πάπλωμα και άρχισε να με βρίζει», διηγείται η Αλεν.

Τον έδιωξε τελικά ένας φίλος της και ο δράστης εξαφανίστηκε. Οταν ήρθε η αστυνομία και η τραγουδίστρια διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί η τσάντα της, οι αρχές δεν πίστεψαν ότι ήταν ο διώκτης της. Οταν εκείνη βρήκε την τσάντα της καμμένη στο καπό του αυτοκινήτου της, τελικά συνέλαβαν τον Γκρέι και κατηγορήθηκε για διάρρηξη.

Αν και διαπίστωσε με έκπληξη στην πορεία ότι η αστυνομία είχε καταστρέψει τις αποδείξεις που συνιστούσαν ότι ήταν θύμα παρενόχλησης του 30χρονου, τελικά ο Γκρέι κατηγορήθηκε και για αυτό και καταδικάστηκε αυτόν τον μήνα.

«Δεν είμαι θυμωμένη με τον Αλεξ Γκρέι. Πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ομως, αν δεν λάβει τη σωστή θεραπεία και βοήθεια, τότε δεν θα είμαι ασφαλής. Μπορείς να τον βάλεις στη φυλακή, αλλά κάποια στιγμή θα βγει. Και το θύμα δεν είναι ποτέ ασφαλές», τόνισε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίλι Αλεν παρενόχληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ