Γιαννιτσά: Συνέλαβαν Ιρανό πρόσφυγα για ασέλγεια σε δύο ανήλικες - iefimerida.gr

Γιαννιτσά: Συνέλαβαν Ιρανό πρόσφυγα για ασέλγεια σε δύο ανήλικες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ασέλγεια εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 6 και 7 ετών, από τη Συρία κατηγορείται 18χρονος Ιρανός, που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασμένη Κυριακή σε χώρους του κέντρου και συγκεκριμένα στις τουαλέτες. Τα δύο προσφυγόπουλα είναι αδελφές και μένουν στο κέντρο με τον πατέρα τους. Όπως εκμυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνεχεία στην Αστυνομία.

Μετά την κινητοποίηση αρχών, ο 18χρονος Ιρανός συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Στην περίπτωση του, αναμένεται να εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ανήλικες αδελφές εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, όπως επίσης από ιατροδικαστή, με τον τελευταίο να μην διαπιστώνει σημάδια σεξουαλικής πράξης στα κορμιά των κοριτσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιαννιτσά ασέλγεια Ιρανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ