Οι ενημερωτικοί μαραθώνιοι «εκτόξευσαν» τον ΒΗΜΑ FM 99,5 - iefimerida.gr

Οι ενημερωτικοί μαραθώνιοι «εκτόξευσαν» τον ΒΗΜΑ FM 99,5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο BHMA FM 99,5 καλύπτοντας με διαρκεις ενημερωτικούς μαραθώνιους τα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση Παπανδρέου και την ανάδειξη του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία.

Ο σταθμός κατέγραψε για πρώτη φορα από την έναρξη της λειτουργίας του ποσοστό που έφτασε το 5% ενω η ανοδική πορεία είναι συνεχής τις τελευταίες εβδομάδες, Ο διευθυντής του ΒHMA FM Βασίλης Χιώτης ο οποίος «εγραψε» πολλές ωρες μπροστα απο τα μικρόφωνα του σταθμού την προηγούμενη εβδομάδα μαζι με τους παραγωγούς και τους δημοσιογράφους του BHMA FM αισιοδοξεί ότι η πορεία αυτη θα συνεχιστεί καθώς η επόμενη περίοδος θα ειναι γεμάτη πολιτικά και οικονομικά γεγονότα που ο σταθμός με την πληρότητα του επιτελείου του μπορει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ