Περίεργη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη - iefimerida.gr

Περίεργη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστοι πήγαν να εισβάλουν τα ξημερώματα, στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονταν μέσα, αλλά τράπηκαν σε φυγή μόλις τους είδε ο φρουρός της μονοκατοικίας του υφυπουργού.

Στις 4:30 περίπου τα ξημερώματα, οι τέσσερις άγνωστοι πέρασαν τον εξωτερικό φράκτη του σπιτιού της μονοκατοικίας της οικογένειας Γεωργιάδη και ανέβηκαν τα σκαλοπάτια με σκοπό να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και η γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους βρίσκονταν εντός της μονοκατοικίας.

Ο φρουρός της κατοικίας του υφυπουργού αν και αρχικά δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, είδε τελικά τους δράστες την ώρα που ετοιμάζονταν να μπουν στο σπίτι και τους απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, διαφεύγοντας από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Αμέσως μετά, στην κατοικία του υφυπουργού έφθασαν αξιωματικοί από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες και την Ασφαλεεια της Αττικής, προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία, που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτότητα και το στόχο των δραστών.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το περιστατικό, επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής από την έρευνα δεν έχει προκύψει ούτε η ταυτότητα, ούτε οι σκοποί των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ