Εληξε ο αποκλεισμός του Δημαρχείου Ιωαννίνων–Ελεύθερος ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι - iefimerida.gr

Εληξε ο αποκλεισμός του Δημαρχείου Ιωαννίνων–Ελεύθερος ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εληξε πριν από λίγο ο αποκλεισμός του Δημαρχείου Ιωαννίνων από ομάδα αλληλέγγυων, οι οποίοι ζητούν την απελευθέρωση των 27 προσαχθέντων από την Εγνατία. Ελεύθεροι αφέθηκαν ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και δημοτικοί σύμβουλοι που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο γραφείο.

Οι αλληλέγγυοι, σύμφωνα, με το epirusgate, αιφνιδίασαν τους πάντες, με τον κ. Μπέγκα, τον γ.γ του δήμου Θωμά Μπαμπασίκα και κάποιους στενούς συνεργάτες να είναι μέσα στο γραφείο.

Πριν εισβάλλουν στο δημαρχείο, προπηλάκισαν τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα μέσα στο αυτοκίνητο του.

Το απόγευμα ελεύθεροι αφέθηκαν οι 27 πρόσφυγες και αλληλέγγυοι, ανάμεσά τους και μία Ισπανίδα-μέλος ΜΚΟ, οι οποίοι είχαν προσαχθεί το μεσημέρι στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων από την Εγνατία Οδό όπου πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία από την Τετάρτη.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν, και να ακουστεί η φωνή τους, για τις κακές συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννινα αλληλέγγυοι δήμαρχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ