Συνεργάτης της ΔΕΗ χρηματιζόταν για να επανασυνδέσει το ρεύμα - iefimerida.gr

Συνεργάτης της ΔΕΗ χρηματιζόταν για να επανασυνδέσει το ρεύμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη ένας συνεργάτης της ΔΕΗ την ώρα που χρηματιζόταν για να επανασυνδέσει το ρεύμα σε έναν κάτοικο στη Χίο, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής κατήγγειλε στην αστυνομία ότι του είχαν κόψει το ρεύμα και ενώ είχε μαζέψει το ποσό που χρειαζόταν (1000 ευρώ) τον πλησίασε ένας εξωτερικός υπάλληλος που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ και του πρότεινε να του επανασυνδέσει ο ίδιος το ρεύμα με τα μισά χρήματα.

Ο καταναλωτής της ΔΕΗ πήγε αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Η αστυνομία της Χίου προσημείωσε, όπως κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, χαρτονομίσματα και στη συνέχεια ο αγανακτισμένος πολίτης τα έδωσε στον ανυποψίαστο «καλοθελητή» ο οποίος μόλις επανασύνδεσε το ρεύμα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ