ΠΑΣΟΚ εναντίον «Αυγής»: Η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε στα κόκκινα γάντια - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ εναντίον «Αυγής»: Η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε στα κόκκινα γάντια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση της Κουμουνδούρου στο λουκέτο που μπήκε στην εταιρεία Ηλεκτρονική Αθηνών.

Με ανάρτηση στο twitter η Χαριλάου Τρικούπη εξαπολύει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ μετά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ με τίτλο «Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα». Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει τις κινητοποιήσεις που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και γράφει «η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε στα κόκκινα γάντια».

ΠΑΣΟΚ εναντίον «Αυγής»: Η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε στα κόκκινα γάντια | iefimerida.gr 0

Η Αυγή ειρωνεύεται την πτώχευση της Ηλεκτρονικής

«Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο φιλοξενείται στην στήλη «Μικρά επιχειρηματικά».

Αντί να γράφει για τους 450 ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους, η «Αυγή» περιορίζεται να σημειώσει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει η εταιρεία και ότι από σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής. Μάλιστα, τονίζει ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί για το δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το δώρο του Πάσχα και την αναλογία του επιδόματος αδείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ αυγή ηλεκτρονικη αθηνων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ