Άδωνις: «Πώς κάνετε έτσι για μία δασεία;» - iefimerida.gr

Άδωνις: «Πώς κάνετε έτσι για μία δασεία;»

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σχόλια για το πολυτονικό αλλά και για την συμμετοχή ακροδεξιών στην νέα κυβέρνηση απάντησε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας: «Έχω βάλει και μια δασεία, είναι λόγος αυτός για να ασχολείται το ελληνικό δημόσιο τόσες μέρες;»

Σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, o νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στους πρόσφατους χαρακτηρισμούς βουλευτών, αλλά και στις αλλαγές που έκανε στην πινακίδα με το τίτλο του υφυπουργού έξω από το νέο του γραφείο.

«Καμία αλλαγή πινακίδων δεν έχει υπάρξει στο υπουργείο. Καμία. Έξω από το γραφείο μου, από εκτύπωση που έκανα στον inkjet εκτυπωτή μου που έφερα από το γραφείο μου, με μελάνια που έφερα από το γραφείο μου, τύπωσα τον τίτλο που μου έδωσε το ελληνικό κράτος. Και επειδή τυχαίνει να γράφω πάντα στο πολυτονικό, έχω βάλει και μια δασεία. Τώρα, αν γι' αυτή τη δασεία πρέπει να ασχολείται το ελληνικό δημόσιο σύστημα επί τόσες μέρες, με συγχωρείτε, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει πραγματικά. Θέλω να υπενθυμίσω δε ότι πολύ πρώην μου, ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης ακόμη και ως υπουργός Παιδείας πάντοτε υπέγραφε τα υπηρεσιακά έγγραφα στο πολυτονικό» δήλωσε .

Όσον αφορά τα σχόλια πολλών βουλευτών που διαμαρτυρήθηκαν για την συμμετοχή ακροδεξιών στην νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Αυτές τις 100 μέρες που μου έδωσε ο πρωθυπουργός την τιμή και τη μεγάλη ευθύνη και με επέλεξε ο πρόεδρός μου γι' αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Να είστε βέβαιοι όσον αφορά στον ΛΑΟΣ ότι θέλει να πετύχει αυτή η κυβέρνηση. Μπορείτε να μου πείτε μία ακροδεξιά θέση; Ποτέ δεν το είπε αυτό ο κ. Καρατζαφέρης (να βυθιστούν καράβια με λαθρομετανάστες). Ίσα-ίσα, αυτό ήταν προϊόν μοντάζ που παίχτηκε στην εκπομπή του κ. Λαζόπουλου και μάλιστα του επιβλήθηκε πρόστιμο από το ΕΣΡ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ