ΚΚΕ για Ηλεκτρονική: Αλλοι 450 εργαζόμενοι στο δρόμο και η κυβέρνηση μοιράζει voucher - iefimerida.gr

ΚΚΕ για Ηλεκτρονική: Αλλοι 450 εργαζόμενοι στο δρόμο και η κυβέρνηση μοιράζει voucher

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιπλέον 450 εργαζόμενοι στη στρατιά ανέργων και η κυβέρνηση όχι μόνο νίπτει τας χείρας της αλλά παρεπέμπει τους εργαζόμενους σε διάφορα κακοπληρωμένα προγράμματα, αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιο του για την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών.

«Ακόμη 450 εργαζόμενοι προστίθενται στην στρατιά των ανέργων, χάνοντας τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης του συστήματος και των ανταγωνισμών των επιχειρηματικών ομίλων. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση, όπως και σ' άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι μόνο "νίπτει τας χείρας της", παραπέμποντας τους εργαζόμενους στα διάφορα κακοπληρωμένα προγράμματα τύπου voucher, αλλά και με το νομοθετικό πλαίσιο, που έχει ψηφίσει, περιορίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων (αποζημιώσεις κ.α.) σε σχέση με αυτά των άλλων πιστωτών της εταιρείας», τονίζει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ ηλεκτρονικη αθηνων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ