Υπ. Εργασίας: Πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών - iefimerida.gr

Υπ. Εργασίας: Πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των εργαζομένων στην Ηλεκτρονική Αθηνών με την αξιοποιήση προγραμμάτων που έχει στη διάθεσή του αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους να ασκήσουν ένδικα μέσα για την αξιοποίηση νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης που διασφαλίζουν τις απαιτήσεις τους ιδίως δε τις αποζημιώσεις.

Αναφορικά με την τριμερή συμφιλιωτική διαδικασία που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί από το γραφείο τύπου του υπουργείου Εργασίας επισημαίνεται ότι δεν πραγματοποιήθηκε αφού η εταιρία δεν παρουσιάστηκε εν όψει του ότι το αίτημα της για πτώχευση έγινε δεκτό και ήδη ορίστηκε σύνδικος.

Πραγματοποιήθηκε όμως συνάντηση του υπουργού και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας με τους εργαζόμενους της εταιρείας και εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Ο Υπουργός Εργασίας επανέλαβε την πάγια δέσμευση του Υπουργείου για την υποστήριξη του δικαιωμάτων των εργαζομένων σε όλη την φάση εξέλιξης της πτωχευτικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ